torsdag 7 april 2011

Onsdag 6/4
Ännu en 23-timmars dag.
Visste ju att semesterdagar alltid går fort - men inte att dom bara är 23 timmar...
Men så är det här ute till havs när man åker motsols. Hav så långt ögat kan nå.  Inga öar, inga fartyg. Inatt ska vi visst ha passerat Bermudastriangeln. Tur man inte visste... och tur man inte försvann där.
Dagen har bestått i frukost, sol, lunch, superfin is-show, lite solning igen, ångbastu, show igen, 3-rättersmiddag och en avslutning i musikbaren på 14 våningen. Det är verkligen en höghus detta skepp. Så fint och gigantiskt. Öppet nedifrån promenadgatan med alla affärer upp till 14 våningen dit man kan ta sig i de utanpåliggande hissarna i glas. På 11:e våningen finns poolerna. Olika djupa för lek eller simning. Varma bubbelpooler sida vid sida samt en på vardera sida av båten "hängande" utanför relingen. På detta plan kan man alltså bada och sola, hänga i baren, hämta lite mat från vagnar, eller ta frukt från stora fat. Är man glassugen så gör man sig själv en mjukglas från en glassmaskinen.

Torsdag 7/4
Fortfarande ingen telefonförbindelse. Även båten internet funkar hur dåligt som helst. Har lyckats komma ut vid ett fåtal tillfällen mitt i natten. Men kan ramla ur lika fort. Därför blir det lite resumé för dagarna, flera i taget.
Idag har det varit lite mulet och blåsigt. Inget skönt på däck. Vi värmde oss i bubbelpoolen på förmiddagen. Där är det dessto varmare. Kliver man ner i 38-40 g vatten med lite rött och bränt skinn så känns det kan jag lova.
Nu är det eftermiddag och snart show igen  Därefter middag, som i vårt fall är 20.30, blir det lite paradshow av personalen i 70-talsstil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar